Life is my muse

Expositie Lea Rosa

‘Ik heb mijn eigen leven, mijn persoonlijk levensverhaal en het leven van anderen tot onderwerp van mijn kunst gemaakt. Jeugdtrauma’s, kwetsbaarheid en het trotseren ervan zijn een bron van inspiratie voor mijn werk. Het is een verkenning naar identiteit en authenticiteit.

Om dat te kunnen verbeelden verzamel ik beelden uit kranten, tijdschriften, het internet, film, tekst en zelfgemaakte foto’s. Het ronddolen in deze bronnen maken deel uit van het proces. Het volgen van het proces is bepalend; daarin ontwikkelt zich het uiteindelijke beeld.
Mijn werk bestaat voornamelijk uit portretten en is gevarieerd van stijl. De portretten zijn composities, samengesteld uit ‘verschillende bronnen’.
De expositie is een beeldend verhaal van mijn verkenningen.’

 

De expositie is vanaf 6 januari van ma t/m vr overdag te bezichtigen – graag op afspraak i.v.m. mogelijke andere activiteiten – en duurt t/m 1 apr
Opening: zaterdag 6 januari, 15:00 uur.

Zie: https://learosa.wordpress.com/