Jij alleen kan het doen, maar het hoeft niet alleen (introductie)

Jij alleen kan het doen, maar het hoeft niet alleen (introductie)
15 jan '19 | 19:30 tot 21:30 | € 0,00 | Rozet 3.09

“Verkort de centimeters die ons altijd hebben gescheiden van het geluk, overwin het noodlot dat geen noodlot is.” (Nino Haratischwili)
NB: voor jongeren met vragen, die daar zelf antwoorden bij willen vinden! Kennisnemen, bewegen, verbinden, verwarren en ontdekken wat er speelt én soms ook: hoe het anders kan. Een groep (minimaal 15 pers. tussen de ca. 20 en 35 jaar) waarin je met plezier enkele basis-emoties, gewoontes, gevoelens en gedrag uitgelegd krijgt en door eenvoudige oefeningen kunt ervaren wat je bezighoudt. Van elkaar leer je dat je niet de enige bent en dat er meer manieren zijn om in het leven te staan en om met jezelf en anderen om te gaan.
Speels je energie laten stromen en ontdekken wat je wel kunt. Durf je het? Je beslist per moment waar je wel/niet aan mee doet. Dit is een introductie waarin je met deze vorm van ‘be-leven’ kunt kennismaken. De cursus start op 22 januari. Om verschil te maken en jezelf te ontdekken is het aan te raden alle 7x mee te doen. Bij voldoende belangstelling komt er een vervolg.
Docent: Hatta Smit, timmerman, vrachtwagenchauffeur, psychomotorisch therapeut met ervaring in de verslavingszorg.

Datum introductie: di 15-01
Kosten: € vrijwillige bijdrage

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.